Украинският президент Володимир Зеленски направи снощи обръщение чрез видеоконферентна връзка

...
Украинският президент Володимир Зеленски направи снощи обръщение чрез видеоконферентна връзка
Коментари Харесай

Зеленски се обърна към кинофестивала във Венеция: Нашата история е трагедия без музиката на Мориконе

Украинският президент Володимир Зеленски направи нощес послание посредством видеоконферентна връзка към феновете на киното и представителите на киноиндустрията на кинофестивала във Венеция, съобщи ДПА.  " Благодарен съм за опцията да приказват тук за нашето състояние ", съобщи Зеленски. Хилари Клинтън също се появи ненадейно на церемонията, съобщава Българска телеграфна агенция.
" В продължение на 189 дни тази история е без конкуренция, една драма, основана на обстоятелства, история за убийци и касапи, покруса без музиката на Мориконе, смут от детонации и гибел, който продължава повече от 120 минути ", посочи украинският водач.

След като Зеленски завърши, на екрана беше прожектиран лист на украинските жертви в спора, който продължава към този момент повече от шест месеца. 
Володимир Зеленски се включи също по този начин в кинофестивала в Кан и на церемонията по присъждането на премиите " Грами ", напомня ДПА. 

Във Венеция са планирани събития в израз на взаимност с Украйна. Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън се появи ненадейно на церемонията по откриването на фестивала.

Председателка на журито на фестивала е американската актриса Джулиан Мур.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР