Украинският президент Володимир Зеленски има План "Б" в случай на

...
Украинският президент Володимир Зеленски има План "Б" в случай на
Коментари Харесай

Драма.Зеленски имал План Б, ако го убият

Украинският президент Володимир Зеленски има План "Б " при положение на неговото ликвидиране. Това заяви самият той по време на видеореч пред форума в Давос, представен от БГНЕС.

"Според нашето законодателство има кой да ръководи страната. Украйна е парламентарно-президентска република. Бяхме готови и разграничени - аз, министър председателят и шефът на Народното събрание. Разбрахме се, че в случай че има някаква загуба, ще сме подготвени за този развой. Разделихме Министерския съвет на две елементи, с цел да може страната да бъде предпазена даже и при най-лош сюжет “.

Зеленски два пъти беше запитан дали има проект за реакция, ако успее един от опитите на руснаците (а съгласно разузнаването са били много) да убият президента.

"Толкова старания, хората похарчиха силата и парите си... Готов съм да им оказа помощ... само че всяка заран не преставам да се разсънвам и съм жив. Отнасям се към това метафизичен ", сподели президентът.

Той добави, че сходна опасност продължава да съществува всекидневно. „ Ето, това не е холограма, аз съм жив и в действителност приказвам с вас “, пошегува се Зеленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР