Украинският президент Вoлoдимир Зеленски говори за опитите за убийството му

...
Украинският президент Вoлoдимир Зеленски говори за опитите за убийството му
Коментари Харесай

Зеленски каза дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, ако се предостави възможност

Украинският президент Вoлoдимир Зеленски приказва за опитите за убийството му и съветския проект да бъде отхвърлен от власт в изявление за The Sun.

Президентът сподели, че е изгубил броя на опитите да бъде погубен от началото на войната.

" Първият опит е доста забавен, когато е първи, а по-късно всичко върви като по часовник. Първо хората не знаят какво да вършат и наподобява доста ужасно. Тогава разузнаването просто споделя с вас детайлностите, че в Украйна е пристигнала друга група, с цел да опита да го направи ", сподели той.

Зеленски споделя, че Москва продължава да желае да го в профил от власт. Една от съветските задачи е планувана за края на 2023 година, написа news.bg.
" Операцията се назовава " Майдан-3 ", тя е ориентирана към промяна на президента. Може би не посредством ликвидиране. Те ще употребяват всички принадлежности, които имат ", сподели президентът.

Той не отговори на въпроса на журналиста дали Украйна е правила такива опити против проруски фигури в окупираните територии.

" Не мога да разисквам с вас каквито и да е специфични интервенции на украинското разузнаване, тайните служби или специфични сили. Има някои точки, които не обсъждаме ", добави той.

Запитан дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, в случай че се даде опция, Зеленски сподели: " Това е война и Украйна има цялостното право да пази земята си ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР