Украинският президент Владимир Зеленски отправи в четвъртък нов призив към

...
Украинският президент Владимир Зеленски отправи в четвъртък нов призив към
Коментари Харесай

ЗЕЛЕНСКИ ПРЕДИЗВИКА ПУТИН: Седни на масата с мен, но не на 30 метра, както с Макрон

Украинският президент Владимир Зеленски насочи в четвъртък нов апел към западните страни да усилят военната поддръжка за страната му, заявявайки, че в случай че Украйна бъде победена от Русия, тя ще нападна останалата част от Източна Европа, като се стартира от балтийските страни, с цел да доближи до Берлинската стена. "

Зеленски обаче изрази подготвеност да договаря непосредствено с съветския си сътрудник Владимир Путин, " единственият метод да спре войната ".

„ Ако изчезнем – не дай Боже – ще последват Латвия, Литва, Естония и така нататък До Берлинската стена, повярвайте ми!” Зеленски, призовавайки западните страни да „ затворят украинското небе “ за съветски самолети, да обезпечат неразрешена за полети зона и да дадат самолети на украинските военновъздушни сили. „ И в случай че нямате сили да пандизите небето, тогава ми дайте самолети!

Той също по този начин сподели, че е подготвен да приказва непосредствено с съветския президент Владимир Путин, с цел да постави завършек на войната му против Украйна. Но в това време го предизвести: „ Какво искаш от нас? Махай се от нашата земя! ”

„ Седни на масата с мен (...), само че не на 30 метра, както направихте с (Еманюел) Макрон или (Олаф) Шолц. Аз съм естествен човек, не ухапвам! “, обърна се той и към Путин.

Президентът Зеленски организира телефонен диалог същия ден с френския си сътрудник Еманюел Макрон, който също беседва с Владимир Путин.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР