Украинският президент Владимир Зеленски отиде във Вашингтон, за да играе

...
Украинският президент Владимир Зеленски отиде във Вашингтон, за да играе
Коментари Харесай

Захарова: Украинският президент Владимир Зеленски отиде във Вашингтон, за да играе номера

Украинският президент Владимир Зеленски отиде във Вашингтон, с цел да играе номера, той ще убеди Белия дом да не стопира финансирането на Киев. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на брифинг, оповестяват съветски медии.

„ Днес, 12 декември, Зеленски още веднъж отиде да играе топка с протегната ръка във Вашингтон. На фона на яростни полемики в Конгреса на Съединени американски щати Зеленски още веднъж ще моли своите господари, в действителност продуцентите на ужасното му трагикомично шоу, да не стопират обилно да спонсорират режима в Киев “, сподели още Захарова.

Според Захарова Зеленски, всъщност ще „ убеди Белия дом да се грижи за Украйна повече, в сравнение с за самите американци “.

Захарова обърна внимание и на друга причина за пътуването на украинския водач.

„ Както пишат украинските телеграм канали, стана належащо да се затвори въпросът за прехвърлянето на всички стратегически предприятия, глъбини и земя на Украйна към ръководството на транснационалната корпорация BlackRock в подмяна на нейното подпомагане за приемане на нов огромен пакет военна помощ “, посочи тя.

Зеленски, както означи Захарова, схваща, че „ Украйната, която беше, в никакъв случай не може да бъде върната “.

" Той се грижи извънредно и единствено за своето политическо и, евентуално, освен политическо, само че и за оцеляване като цяло. Без пари, без американска помощ това е просто невероятно ", заключи формалният представител на съветското външно министерство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР