Украинският президент подчерта важността на пълното източване на финансовите активи

...
Украинският президент подчерта важността на пълното източване на финансовите активи
Коментари Харесай

Зеленски: Управляващата класа в Русия трябва да загуби парите си

Украинският президент акцентира значимостта на цялостното източване на финансовите активи на съветските водачи " в интерес на тези, които пострадаха от тяхната експанзия ".

Володимир Зеленски прикани още веднъж Запада да задейства строги наказания, които биха блокирали достъпа до сметките им на съветски олигарси или сътрудници на ръководещата клика в Кремъл.

 
В диктатури като Русия парите са най-висшата полезност. И още повече за тези, които служат на ръководещия режим или са притежатели на държавни структури. Ако терористичната страна и всички руснаци, които сътрудничат на Кремъл, изгубят парите си, ще бъде реализирана една доста значима цел - те ще усетят какво е загуба. Те не почитат живота. Руската ръководеща класа не цени хората и е подготвена да пропилее стотици хиляди човешки животи. Но ѝ е жалост за парите - парите, които е откраднала. Те ценят активите си. Трябва да ги изгубят изцяло и в интерес на тези, които пострадаха от тяхната експанзия, от тази терористична война, в интерес на нашата страна и нашия народ.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Зеленски добави, че са направени отчети за обстановката в Херсонска област след наводненията, последвали умишления гърмеж на Водноелектрическа централа " Каховка ", и се работи по доставките на филантропични помощи и питейна вода за жителите на потърпевшите региони.

Освен това, уточни украинският водач, скоро се чакат нови офанзиви против югоизточния град Кривой Рог и Одеса.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР