Украинските власти отмениха предупрежденията за въздушни нападения в по-голямата част

...
Украинските власти отмениха предупрежденията за въздушни нападения в по-голямата част
Коментари Харесай

Украйна отмени въздушната тревога в по-голямата част от страната часове след като Русия предприе нова серия ракетни нападения

Украинските управляващи анулираха предизвестията за въздушни набези в по-голямата част от страната, в това число в столицата Киев, съобщи Ройтерс, като се базира на изказвания в " Телеграм " на кмета на града Виталий Кличко.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10639
Агенцията отбелязва, че това става часове откакто Русия предприе нова серия от ракетни набези против Украйна.

Москва е направила към 20 обособени набези с ракети и дронове против украински градове от началото на май.

Кметът на украинската столица Кличко, който по-рано заяви за две обособени набези тази нощ, написа в " Телеграм ", че не е имало позвънявания до избавителните служби вследствие на последните съветски офанзиви. Украйна постоянно декларира, че защитата ѝ смъква множеството съветски ракети и дронове.

Ройтерс заяви преди този момент, че противовъздушната защита в Киев е била задействана рано тази заран, пробвайки се да отблъсне съветски офанзиви. Агенцията се базира на обособени изказвания в " Телеграм " на кмета на украинската столица и военните.

" Има детонации в града. Противовъздушната защита е задействана ", заяви по-рано Кличко и добави, че нова вълна от дронове се е насочила към града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР