Украинските въоръжени сили скоро ще изчерпят резервите си от ракети

...
Украинските въоръжени сили скоро ще изчерпят резервите си от ракети
Коментари Харесай

Forbes: ВСУ скоро ще изчерпят резервите си от ракети Patriot с голям обсег и NASAMS

Украинските въоръжени сили скоро ще изчерпят запасите си от ракети Patriot с огромен обхват и NASAMS, пише Forbes.

 

„ Ако има риск в този метод, той е, че батериите Patriot и NASAMS изстрелват ракети, създадени в Съединени американски щати, а Съединените щати не са дали никакви муниции на Украйна от края на декември, малко откакто подкрепящите Русия републиканци в Камарата на представителите на Съединени американски щати блокираха гласоподаване за спомагателна помощ. С други думи, Украйна в последна сметка - евентуално скоро - ще изчерпи най-хубавите си ракети за противовъздушна защита ”, написа още изданието.

 

Но е допустимо личните дейности – и бездействието – на съветските сили също да са съдействали за скока на загубите на авиация. След като най-сетне победи, с невероятна цена на хора и съоръжение, украинския гарнизон с дефицит на амуниции в руините на Авдиевка в Източна Украйна преди две седмици, съветската войска в Украйна напредва против други украински гарнизони, които също изчерпват амунициите, с помощта на тези републиканци в Камарата на представителите на Съединени американски щати.

 

Усещайки опция, съветските военновъздушни сили правят повече полети, по-близо до фронтовата линия, хвърляйки планиращи бомби, с цел да подтиснат украинските войски, тъй че съветските войски да могат да се придвижат напред.

 

„ Врагът е преодолял страха от потреблението на авиация непосредствено над бойното поле “, изясни Украинският център за отбранителни тактики, „ и макар че това води до загуба на самолети, техните сухопътни сили получават доста преимущество в огневата мощност. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР