Украинските въоръжени сили продължават своята офанзива в направленията Бахмут и

...
Украинските въоръжени сили продължават своята офанзива в направленията Бахмут и
Коментари Харесай

Украйна продължава да напредва в посока Бахмут и Мелитопол

Украинските въоръжени сили не престават своята атака в направленията Бахмут и Мелитопол, предаде Укринформ, като се базира на украинския общоприет щаб.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11650
" Те реализираха триумфи в посока Работино и Новопрокопевка, окопават се на превзетите позиции, нашата артилерия нанася огневи провали на набелязаните противников цели и се борят против вражеската артилерия ", се споделя в известие на щаба.

В известието се отбелязва, че в направлението на Бахмут украинските сили не престават да настъпват южно от града. Врагът понася обилни загуби в жива мощ, оръжия и съоръжение. В същото време украинските сили сдържат напредъка на съветските сили в направлението на Авдеевка и Мариинка. Руските сили са подхванали несполучливи офанзиви в Мариинка.

В направлението на Лиман и Бахмут съветската войска е подхванала безплодни офанзиви покрай Новоегоровка, Белогоровка и северно от Клешчеевка. В региона не престават тежки боеве.

По оценки на украинския общоприет щаб към 5 септември Русия е претърпяла загуби в Украйна, възлизащи на 265 680 души, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР