Украинските Сили за специални операции (ССО) са унищожили бойна група

...
Украинските Сили за специални операции (ССО) са унищожили бойна група
Коментари Харесай

Киев: Украинските Сили за специални операции унищожиха руска бойна част и взеха пленници

Украинските Сили за специфични интервенции (ССО) са унищожили бойна група от съветски нашественици по южното направление на бойните дейности и са взели военнопленници, заяви командването на специфичните сили, представено от Укринформ и Българска телеграфна агенция.

Командването на ССО е популяризирало видеоматериал, който наблюдава сполучливата интервенция, в обществената мрежа " Facebook ". Според известията врагът е бил засечен в съответна зона с помощта на положителното разузнаване.

" Когато чиновниците на ССО наближиха местоположението на врага, откриха огън. Руснаците не можаха да противодействат и бяха принудени да преминат в оттегляне ", гласи изказването на командването. Веднъж поели самодейността, бойците от специфичните сили са почнали маневри и са блокирали бягството на врага. На съветските нашественици е било препоръчано да се предадат. Двама от тях са се съгласили, останалите са били унищожени, прибавя Укринформ.

Военнопленниците са наказани съветски жители, на които е било обещана анулация на присъдата, в случай че убиват украинци, отбелязва организацията.

Както бе обявено от украинското министерство на защитата, въоръжените сили на Украйна напредват на юг последователно, само че праволинейно.

Междувременно във краткотрайно окупирания Мелитопол в Запорожка област най-малко четирима руснаци са били открити мъртви, прибавя Укринформ, като цитира кмета на града Иван Фьодоров.

" През миналата седмица най-малко четирима съветски военнослужещи бяха открити мъртви в разнообразни елементи на Мелитопол, като техните тела бяха разчленени. Това е знак, че съпротивата във краткотрайно окупираните територии не отслабва ", означи Фьодоров. Той уточни още, че врагът понася обилни загуби по запорожкото направление, което било видно от потребността в съветските елементи от огромно количество кръв за преливане.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР