Украински военни в бяло-черен зимен камуфлаж се обучават да използват

...
Украински военни в бяло-черен зимен камуфлаж се обучават да използват
Коментари Харесай

Украински военни се обучават да използват нови британски оръжия на фона на напрежението с Русия

Украински военни в бяло-черен зимен камуфлаж се образоват да употребяват противотанкови гранатомети, доставени от Англия като част от напъните на Запада да помогне на Украйна да се отбрани от допустимо съветско настъпление.

Русия принуди Запада да стартира диалози по настояванията на Москва за нови гаранции по сигурността в Европа, като струпа повече от 100 000 военни покрай границата си с Украйна – някогашна руска република, която желае да се причисли към НАТО.

По-рано този месец Англия сподели, че ще достави Украйна с леки противотанкови оръжейни системи и чиновници, които да дават образование. Те не са стратегически и са планувани за потребление за самоотбрана, твърди Англия.

„Достатъчно е да се изстреля един снаряд, с цел да се унищожи изцяло вражеската машина“, сподели военнослужещият Зиновий Лужански на ученията на ветровития боен полигон в Западна Украйна.

„Ще е доста по-лесно да се борим против Руската федерация, тъй като това оръжие елементарно може да унищожи всички типове вражеска бойна техника“, добави той.

Този месец Англия и Съединени американски щати ускориха доставките на оръжия за Украйна, само че те също по този начин разтревожиха Киев, когато отзоваха дипломатите си.

Украинският президент Володимир Зеленски през вчерашния ден не изключи опцията за пълномащабна война с Русия, само че упрекна Вашингтон и медиите в поддържане на суматоха, която пречи на стопанската система, до момента в който „няма танкове по улиците“.

Изказването му пристигна, откакто съветският президент Владимир Путин сподели, че Съединени американски щати и НАТО не са обърнали внимание на главните условия за сигурност на Кремъл в опълчването сред Изтока и Запада във връзка с Украйна, само че Москва е подготвена да продължи диалозите.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР