Украинската армия заяви, че е убила или ранила висши командири

...
Украинската армия заяви, че е убила или ранила висши командири
Коментари Харесай

От Киев заявиха, че е убили или ранили “висши командири“ на руските военноморски сили

Украинската войска съобщи, че е умъртвила или ранила " висши командири " на съветските военноморски сили при вчерашната ракетна офанзива против щаба на Черноморския флот на Русия в Севастопол. 
Прочетете още
При нападението са били убити 9 и ранени 16 души, в това число генерали, съобщи началникът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов.

В изказването на украинската войска се споделя, че нападението е било осъществено " по време на среща на ръководители на съветските военноморски сили ". Вчера назначените от Русия управляващи на анексирания полуостров Крим оповестиха, че един военнослужещ е в неопределеност след офанзивата. 

И тази заран Севастопол беше подложен на ракетен обстрел. За малко беше спряно придвижването на морския превоз в Севастополския залив.

В същото време Киев заяви, че е пробил съветските линии в Южна Украйна в региона на Запорожие. Имаме пробив на левия фланг и продължаваме да напредваме, съобщи военачалник Олександър Тарнавски за телевизия Си Ен Ен

По думите му ударите с дронове против съветски цели на Кримския полуостров повдигат духа на украинските военни.

Украинската страна заяви още, че Русия е нанесла въздушни удари с ракети вид " Оникс " в украинската Одеска област, на натоварен обстрел е била подложена и Херсонска област, където е умрял един граждански и трима са били ранени.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР