Ужасяващите истории на Елинор Уилямс за изнасилване станаха вирусни онлайн

...
Ужасяващите истории на Елинор Уилямс за изнасилване станаха вирусни онлайн
Коментари Харесай

Лъжецът на BBC: Елинор Уилямс, скандалът с фалшивия сексуален контакт, сега от проверка за парите до причината, поради която е излъгала

Ужасяващите истории на Елинор Уилямс за обезчестяване станаха вирусни онлайн и провокираха отвращение в родния й град – само че малко на брой знаеха, че са изцяло измислени.

Уилямс, тогава на 22 години, беше наказан на осем години и половина през март предходната година, откакто излъга, че е бил трафикиран и полово измъчван от жестока азиатска тайфа за дами. Младата жена показа фотоси на своите пострадвания и смущаващи неистини във Фейсбук през май 2020 година в обява, която беше споделена повече от 100 000 пъти.

Нейните неистини провокираха невиждани митинги в Бароу-ин-Фърнес, Камбрия, и напъните за набиране на средства в поддръжка на нейната акция доближиха £22 000. Сега документален филм на BBC, озаглавен Liar: Fake Grooming Scandal, чува от служителите на реда, които са я третирали като жертва на полов трафик - до момента в който не се потвърди, че тя е лъгала от самото начало.

Уилямс беше на 17 години, когато направи първото си обвиняване в обезчестяване, което тя отхвърли и по-късн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР