Ужасяващи кадри показват момента, в който 74-годишен мъж е наръган

...
Ужасяващи кадри показват момента, в който 74-годишен мъж е наръган
Коментари Харесай

Кошмар! Бик уби мъж на фестивал СНИМКИ/ВИДЕО 18+

Ужасяващи фрагменти демонстрират момента, в който 74-годишен мъж е наръган до гибел на фестивал, провеждан в Испания. Пенсионерът следил обичайното събитие Toro Embolao във Вейер, Кадис, когато на него се натъкнало 1150- килограмовото животно, осведоми " Дейли Мейл ", представено от Блиц. Жертвата, локалният гражданин Хуан Хосе Варо, се опитал да се изкачи на безвредно място, само че бил съборен от бика. Въпреки обезверените дейности на присъстващите, бикът се връща и атакува пенсионера още два пъти като го оставя с съдбовни рани.



Участниците във фестивала съумели да го издърпат зад загражденията отвън пътя на бика, само че офанзивите го оставили с продънен бял дроб и няколко счупени ребра и прешлени.



Той бил откаран в болница и признат в интензивното поделение, само че към този момент било късно.



Говорител на локалния общински съвет декларира, че това е трагичен случай, защото индивидът, който умрял, нормално следил зад загражденията по какъв начин бикът се движи.

Използваните бикове във фестивала имат „ топки “, прикрепени към върха на рогата си, с цел да защитят феновете. Въпреки това, събитието е рисково заради големия размер и тегло на животните.



Лекарите трябвало да се погрижат и за жена, която припаднала на мястото на случая и за различен мъж, който бил ранен от същия бик. Той се нуждаел от седем шева.

Фестивалът се чества в града от 1976 година и включва придвижването на два бика по улиците на града. Това се следи от хиляди хора и се счита за съществена туристическа атракция за Вейер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР