Ужасно предсказание за 2019 година, което се разпространява в мрежата,

...
Ужасно предсказание за 2019 година, което се разпространява в мрежата,
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга направи страшно предсказание: Разкри за ужасни неща, които ни очакват през 2019-та година (ВИДЕО)

Ужасно предсказване за 2019 година, което се популяризира в мрежата, направи Вера Лион – съобщи Блиц. Известната казахстанска ясновидка, която в прогнозите си за тази година се беше съсредоточила най-вече върху политически събития, в този момент подчертава прогнозите си за предстоящи естествени катаклизми.
Вера Лион пророкува, че следващата година огромна част от Европа ще бъде наводнена, оповестява esoreiter.ru.
Ватикана ще бъде под водата. В Русия пък ще има извънредно топла зима, предвижда феноменът.
Според нея, естествените аномалии ще обиден мощно и Азия, и Северна Америка.

„ Англия и Германия ще страдат най-вече от наводненията. Освен наводнена, Италия ще бъде покрита и с пепел от вулкан. По-тежко естествените катаклизми обаче ще обиден Англия, ще страдат също хората в Германия и Дания “, предвижда Вера Лион.
Необичайно топла ще е зимата в Русия и с помощта на това снегът ще се стопи даже в някои региони на Якутия и Магадан, прибавя тя.

А в този момент да обърнем взор и към предсказанията за престоящата година на
един от най-известните пророци и астролози в света – Нострадамус.

Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от епохи. И през днешния ден доста хора са уверени, че той е предсказал редица събития от нашето минало.
Пророкът написа своите видения за бъдещето под формата на закодирани четиристишия. Според тълкувателите му всеки от тези стихове е код, чийто знаци би трябвало да се разгадаят, с цел да се стигне до същинското обръщение, което предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.
Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, само че това е много надалеч в бъдещето, тъй че дано забележим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година:

2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със личните си действия в предишното.
Нострадамус планува доста естествени бедствия в разнообразни елементи по света. За 2019 година той предсказва трусове и урагани в някои елементи на Северна Америка.

Според него 2019 ще бъде година на финансов разцвет, само че единствено в случай че парите се употребяват за положителни цели. Ако не се употребяват за положително, може да има непълен международен стопански срив.
Той предсказва още, че здравето на хората ще се усъвършенства и няма да има толкоз доста заболявания.

Климатичните промени ще не престават и през новата години и от ден на ден въздействието им ще се демонстрира върху планетата ни, а политиците в международен мащаб ще доближат до съглашение за справяне със замърсяването на Земята, породено от активността на индивида.
Други пророци също вършат предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в разнообразни елементи на света ще нарастват от ден на ден, написа fakti.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР