Ужасена жена е слушала съобщение на телефонен секретар, в което

...
Ужасена жена е слушала съобщение на телефонен секретар, в което
Коментари Харесай

Ужасена жена чува „изнасилване на майка с увреждания в съобщение на телефонния секретар“

Ужасена жена е слушала известие на телефонен секретар, в което се твърди, че нападател е изнасилил майка й с увреждания, до момента в който тя се е опитвала да се обади за помощ, оповестиха.

Нападението е осъществено, откакто хипотетичният изнасилвач наблюдава уязвимата пенсионерка до дома й в Париж, Франция, на 16 декември и се възползва от физическата й уязвимост за нападението, оповестиха френските медии.

Това беше заяви, че дамата е съумяла да се обади на щерка си за помощ, само че позвъняването е минало към гласовата поща, когато тя не е вдигнала телефона. На записа се чува по какъв начин хипотетичната жертва моли нападателя си да не я изнасилва. На хипотетичния запис се чува мъжът да дава отговор: „ Разтворете бедрата си “.

След като чула известието, дъщерята на дамата предизвестила комшия, който изтичал до жилището на хипотетичната жертва и изплашил изнасилвача, оповестява продължи. Мъж остава в ареста, откакто полицията настигна 28-годишен мъж покрай мястото на хипотетичното нап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР