Уилям потърсил съвет от херцогът на Единбург преди да реши

...
Уилям потърсил съвет от херцогът на Единбург преди да реши
Коментари Харесай

Принц Уилям потърсил съвет от дядо си преди да се отдели от Хари

Уилям потърсил съвет от херцогът на Единбург преди да реши дефинитивно да отдели семейството си от това на брат си – принц Хари оповестява в. „ Дейли мейл “. Принцът се обадил на 97-годишния Филип в имението Сандрингам преди няколко седмици, тъй като цени „ мъдрите му упътвания “.
Уилям знае, че отделянето от по-малкия му брат е неизбежно, само че бил угрижен по какъв начин ще се изтълкува от обществото и желал да се увери, че Хари ще получи поддръжката на Бъкингамския замък. Според принца и предстоящ крал на Англия никой не би му дал по-добър и по-безпристрастен съвет от неговия дядо, съобщи БГНЕС.
В четвъртък беше публично обявено, че Хари и Меган ще отделят семейството си от това на Уилям и Кейт – една от най-големите кралски раздели за последните години. Херцозите на Съсекс ще реалокират офисите и личния състав си в Бъкингамския замък, до момента в който херцозите на Кеймбридж ще останат в двореца Кенсингтън. Официалното известие от страна на кралското семейство е, че сходна стъпка е била не просто нужна, само че и неизбежна, предвид на обстоятелството, че Уилям като първороден наследник ще би трябвало да поеме ролята на принц на Уелс, когато татко му Чарлс се възкачи на трона, а по-късно самият той не стане монарх.
Херцозите на Кеймбридж дадоха ясно да се разбере, че ще останат в двореца Кенсингтън и няма да се реалокират да живеят в Кларънс хаус, както направи Чарлс.Хари и Меган също отхвърлиха имението с претекста, че съгласно тях новата им резиденция в Уиндзор – Фрогмор котидж е „ идеалният дом за тях “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР