Уил Смитдаде интервю за първи път след инцидента на Оскарите,

...
Уил Смитдаде интервю за първи път след инцидента на Оскарите,
Коментари Харесай

“Никога не знаеш през какво преминава човекът срещу теб”: Уил Смит за нощта на Оскарите

Уил Смитдаде изявление за първи път след случая на Оскарите, когато удари водещия Крис Рок. Той разказа вечерта като " ужасна нощ ", осведоми Би Би Си.

В предаването " Дейли шоу с Тревър Ноа " той сподели: " Тази нощ прекосявах през нещо, разбирате ли?

По-рано той съобщи, че брачната половинка му не го е молила да се изправи против Рок.

" Предполагам, че това, което мога да кажа, е, че просто в никакъв случай не знаеш през какво минава индивидът против теб ", сподели той, без да прецизира какво има поради.

Интервюто в късното американско телевизионно токшоу беше първият път, в който Смит взе участие в обществен диалог по отношение на нападението.

" Разбирам какъв брой шокиращо е било това за хората... Не бях на себе си. Това беше гняв, която се е натрупала в бутилките в действителност дълго време ", сподели той пред Ноа.

През юли Смит разгласява видеоклип в YouTube, в който дава отговор на въпроси, които наподобява, че бяха написани от почитатели за премиите " Оскар ". Преди това той беше направил единствено писмени изказвания за сбиването.

В понеделник вечерта се появи в епизода на " Дейли шоу ", с цел да промотира идния си филм " Еманципация ", който ще бъде пуснат на екран идната седмица и ще може да взе участие в конкуренцията за " Оскар " следващата година.

Смит, който получи тазгодишната премия за най-хубав артист, съобщи, че концепцията, че новият му филм ще бъде " очернен " през идния сезон на премиите поради дейностите му, " го убива до гибел ".

На 54-годишния Смит му е неразрешено да посещава Оскарите в продължение на 10 години, а също така той подаде оставка като член на Академията, която провежда церемонията.

Запитан в настрана изявление какво би споделил на критиците, които настояват, че е прекомерно рано да разпространява работата си, той отговори: " Напълно разбирам това, в случай че знаеш, че някой не е подготвен. ”

" Бих почел това и бих им дал опция да не са подготвени. ”

" Най-голямата ми грижа е екипът ми. Хората от този екип свършиха една от най-хубавите си работи през цялата им кариера и най-дълбоката ми вяра е, че моите дейности небиха навредили на тях. "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР