Уил Смит няма да загуби своя Оскар за Методът Уилямс

...
Уил Смит няма да загуби своя Оскар за Методът Уилямс
Коментари Харесай

Уил Смит - с "Оскар", но без бъдеще в киното

Уил Смит няма да загуби своя " Оскар " за " Методът Уилямс " поради шамара, който нанесе на сътрудника си Крис Рок, само че бъдещата му кариера може да се окаже в сериозен риск. Няколко плана с присъединяване на звездата са замразени или под въпрос след случая предходната неделя, оповестява " Гардиън ". 

Стрийминг колосът " Нетфликс " забави работата по идния екшън трилър Fast and Loose, в който Смит трябваше да извърши основната роля, написа Variety. Филмът споделя историята на престъпен необут, изпаднал в амнезия след случай. Разчитайки на откъслечни мемоари, той открива, че е живял двойнствен живот - на богат нарушител и на безпаричен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Изданието добавя, че за кино лентата се търси нов режисьор и че " остава нестабилно дали Netflix ще се върне към работата по Fast and Loose и, в случай че да, дали няма да потърси нов артист за основната роля ". 

" Холивуд рипортър " също оповестява за тежки времена за Уил Смит. Apple TV+ - друга стрийминг плаформа, която преди малко завоюва първия си " Оскар " за най-хубав филм с " CODA: Дете на глухи родители ", отхвърли коментар за развиването на драмата " Еманципация " - история за плебей от ферма, който съумява да избяга на независимост. Филмът с присъединяване на Смит трябваше да излезе по-късно тази година, само че към този момент няма оповестена премиерна дата.

Sony на собствен ред постави на пауза четвъртата част от екшън поредицата " Лоши момчета ", която бе в " интензивно развиване " преди злощастната гала на " Оскарите ". 

Уил Смит изпадна в недружелюбност в Холивуд, откакто поради неуместна смешка на Крис Рок със болестта на брачната половинка му Джейда Пинкет-Смит, го зашлеви крепко на церемонията по връчването на 94-ите награди " Оскар ". Въпреки че 40 минути по-късно той бе поканен на сцената да получи " Оскар " за основна мъжка роля, събитието и последвалите реакции бяха унищожителни за репутацията му. 

Смит самичък се отхвърли от участието си в Американската академия за кино науки и изкуства, откакто се затовори за дисциплинарна процедура, която евентуално щеше да завърши с краткотрайното или непрекъснатото му изключване от организацията. " Предадох доверието на Академията ", написа той в петък, " с разрушено сърце съм ". И добави, че ще " одобри всички спомагателни последствия, които съветът счете за подобаващи ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР