Уикендите са страхотна възможност... да напреднем в живота. Същевременно, за

...
Уикендите са страхотна възможност... да напреднем в живота. Същевременно, за
Коментари Харесай

Едно нещо, което успешните хора не правят в почивния ден

Уикендите са страхотна опция... да напреднем в живота. Същевременно, за някои хора те са главен мотив за декаданс. 

Какво вършат най-успешните персони през почивните дни? Business Insider потърси мнението на Раян Кан, кариерен специалист, основател на The Hired Group в Съединени американски щати, както и основател на онлайн курс под наслов  " How To Get Hired ". 

Има доста оферти какво да вършат хората в така важните почивни дни и какво да подценяват, в това число че би трябвало да си освободят време за спонтанни и непланирани занимания, че би трябвало да употребяват времето, с цел да построяват нови връзки с нови другари. И двете посочени за образец са свързани с най-важното едно само нещо, което мнозина не помнят по време на почивните дни:  че това е време за персонален живот.

 

Най-успешните хора не прекарват уикендите в работа, споделя Кан. Толкова е просто. И те не неглежират персоналния си живот. 

" Намалете напрежението от работата, като отделите време да организирате персоналния си живот. Имате ли някакви планове към къщата, които са ви в мозъка за извършване от дълго време? Сега е времето да ги извършите ", споделя той. И продължава: Не работете до цялостно безсилие и през уикенда. Отделете време да се фокусирате върху себе си. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР