Уикендът вече чука на вратата, а ние нямаме търпение да

...
Уикендът вече чука на вратата, а ние нямаме търпение да
Коментари Харесай

Незабравим уикенд очаква тези три ЗОДИИ

Уикендът към този момент чука на вратата, а ние нямаме самообладание да го посрещнем. Мечтаем си най-накрая да се наспим до късно, да изпием умерено кафето си пред тв приемника, компютъра или с книга в ръка, без някой да само че стои на главата и да ни пита по кое време ще сме подготвени с последния план.
Всеки човек има потребност от отмора и я схваща по избран метод. За едни това е излежаване по през целия ден у дома, за други – срещи с другари, а за трети: пътешествия наоколо и надалеч.
Този уикенд дава обещание да бъде паметен за трима представители на зодиака. Вижте кои са те и какво да чакат.
Близнаци
Идните събота и неделя дават обещание да са доста динамични за представителите на зодия Близнаци. Ще се срещнете с другари или родственици, които не сте виждали от дълго време и ще прекарате дружно и двата дни. Възможно е да получите забавна оферта от някои от тях, тъй че си дръжте ушите и очите на четири, с цел да не пропуснете добра опция.
Стрелец
На празненство настроените Стрелци тази седмица им следва спокоен уикенд. Това обаче напълно не значи, че няма да ви допадне, дори в противен случай. Ще се насладите на почивката с обичания човек до вас и е допустимо тъкмо тези два дни да заздравят мощно взаимоотношенията ви. Отдайте се на приятни диалози, поглезете се взимно, сгответе си обичаната храна и се заредете с забавни филми. Защото от време на време всичко, от което има потребност човек, е да не напуща леглото, което дели с обичаната си половинка.
Риби
През почивните дни Рибите ще се радват на шумни другарски компании. Възможно е да отидете в някоя вила отвън града или просто да прекарате събота вечер в страховит клуб. Със сигурност обаче ще се срещнете с доста нови хора и ще създадете доста нови познанства. Внимавайте обаче с количеството изпит алкохол и шерването на информация: въпреки всичко ще бъдете измежду хора, които виждате за пръв път, тъй че не е нужно да им разказвате интимни елементи от живота си. Не се знае дали някой от тях няма да реши да го употребява против вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР