Уикендът е далеч, но плановете за него започват още от

...
Уикендът е далеч, но плановете за него започват още от
Коментари Харесай

Кои са най-уникалните гледки в столицата?

Уикендът е надалеч, само че проектите за него стартират още от началото на седмицата, нали? Ако нямате опция да пътувате, само че въпреки всичко желаете да зарадвате сетивата с прелестно превозване на вдъхновяващо място, то не би трябвало да пропускате новия епизод от поредицата, в която водещият Алекс дава страхотни оферти. Вижте ги:

Малкото бягство на Алекс започва с бърза разходка до Панчарево , където фактически потънали в хармоничните звуци на природата забравяме за градските неволи и проблеми. В композиция с вкусна храна, тази неповторима панорама става наложителна в листата ни с благоприятни условия.

Предложенията на водещия не престават с няколко градски заведения в столицата, които оферират с изключение на вкусни изкушения спиращи дъха градски пейзажи . А въпреки всичко кой не обича да се любува на панорама отвисоко в добра компания?

Предложенията на Алекс от старите епизоди също ще ви дадат положителни хрумвания къде може да намерите най-вкусните бургери, пици или заведения, които може да посетите с вашия домакински любим.

 на кафе ThinkStock/Getty Images

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР