UFC боецът Conor McGregor няма да бъде изправен пред обвинения

...
UFC боецът Conor McGregor няма да бъде изправен пред обвинения
Коментари Харесай

Conor McGregor няма да бъде изправен пред обвинения след иск за сексуално посегателство

UFC боецът Conor McGregor няма да бъде изправен пред обвинявания по иск за полово посягане на заключителен мач на NBA във Флорида през юни, споделиха прокурорите пред BBC.

Г-н Макгрегър беше упрекнат в „ принудително “ принуждение върху жена във ВИП баня в Kaseya Center в Маями. < /p>

Неназованият обвинител също сподели, че защитата на арената е подкрепила офанзивата, като я е хванала в капан в тоалетната.

35-годишният ирландец отхвърля обвиняването, откогато се появи предходната година.

В сряда представител на държавната прокуратура удостовери пред BBC, че казусът е преустановен.

Предполагаемият случай е станал по време на мач 4 от миналогодишните финали на НБА сред Маями Хийт и Денвър Нъгетс.

В писмо, получено от BBC предходната година, юрист на дамата твърди, че тя е била принудена да влезе в мъжка баня от охранители от НБА и Маями Хийт, преди да бъде полово нападната от господин Макгрегър.

В писмото се споделя, че дамата е съумяла да се освободи от банята, само че е оставила чантата си, за което се споделя да бъде изваден, откакто се моли на защитата.

Макгрегър „ нарани амулет “ в каскада на полувремето

Твърди се също, че сигурността на лигата, тима и арената „ подкрепя и подбуди " господин Макгрегър, като я принуди да влезе в банята.

По-късно се появиха фрагменти от сигурността, показващи по какъв начин господин Макгрегър и неговият обвинител влизат дружно в банята.

Barbara Llanes, юрист на господин McGregor, сподели пред BBC, че звездата на UFC и фамилията му са " удовлетворени, че това към този момент е завършило ".

" След задълбочено следствие, в това число обзор на видеозаписи и изявленията с очевидци, управляващите стигнаха до заключението, че няма дело за водене на дело против моя клиент Конър Макгрегър “, сподели госпожа Llanes в изказване.

" Както се очакваше, това решение на управляващите удостоверява описа на господин Макгрегър за вечерта ", добави тя.

Ирландецът не се е бил в UFC, откогато получи строшен крайник, до момента в който се биеше против Dustin Poirier през юли 2021 година

Миналата седмица опитът му за завръщането към спорта се приближи една стъпка по-близо, защото той още веднъж влезе в групата за тестване на Антидопинговата организация на Съединените щати.

Той се очакваше да се изправи против Майкъл Чандлър тази година, само че не може да се бие, до момента в който не се върне в групата за тестване за шест месеца. Сега се чака завръщането му в игра в някакъв миг през 2024 година

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР