UFC 281 ще бъде задружна битка за момчетата от City

...
UFC 281 ще бъде задружна битка за момчетата от City
Коментари Харесай

Адесаня: Аз съм най-смиреният шампион на UFC

UFC 281 ще бъде задружна борба за момчетата от City Kickboxing (CKB).

Този уикенд в Ню Йорк петима от най-хубавите представители на клуба CKB ще се състезават в Октагона. Един от тях е първенецът в междинна категория, Израел Адесаня. Изправяйки се против остарелия си противник по кикбокс Алекс Перейра, Адесаня търси първата си победа против бразилеца, като този път двамата се бият за купата в смесените бойни изкуства (MMA).

Царуването на Адесаня стартира през 2019 година и от този момент той е непреклонен. „ The Last Stylebender “ оприличава екипа си и хората към него като повода да може да остане крепко стъпил на земята и да не се увлича до степента, в която другите биха го създали в негово състояние.

„ Аз съм най-скромният първенец в историята, тъй като просто съм подобен “, сподели Адесаня пред ESPN. „ Не е нужно да го споделям на хората.

Хората към мен ме държат преклонен “, продължи той. „ Когато имаш съотборници, които те бият по главата или те удрят през ден, това е същинско примирение. Аз не съм подобен първенец, който е с подправено примирение единствено с цел да получи лайкове. Не, в действителност съм за подобен, тъй като имам верните хора към себе си, които да ме държат на земята. Освен това не се пробват да ме задържат, оставят ме да хвърча, тъй като съм паун, би трябвало да хвърча (смее се). “

UFC 281 няма да е първият път, когато няколко бойци на CKB се бият един до друг. Адесаня (23-1) означи, че употребява дуелите на своите съотборници, които се бият преди него, като гориво, само че се старае да не бъде прекомерно енергизиран в едната посока вместо в другата.

„ Има избрани хора в културата на Австралия/Нова Зеландия, които се пробват да ви държат долу “, сподели Адесаня. „ Те усещат, че това е тяхна отговорност. Тези момчета ме познават и ме държат на земята. Когато пристигна време да хвърча, те не ме държат, а ме оставят да хвърча. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР