Уестърн Юниън спира паричните преводи в Русия и Беларус от

...
Уестърн Юниън спира паричните преводи в Русия и Беларус от
Коментари Харесай

Уестърн Юниън спира паричните преводи в Русия и Беларус от 24 март

" Уестърн Юниън " стопира паричните преводи в Русия и Беларус от 24 март, оповестиха от пресслужбата на компанията, представени от ТАСС.

" Уестърн Юниън " реши да спре осъществяването на парични преводи в Русия и Беларус. (...) Парични преводи, изпратени от Русия в други страни и неизплатени на получателите преди 24 март 2022 година ще бъдат разполагаем на получателите в други страни когато и да е ", се споделя още в изказването.

По-рано денем " Голдман Сакс " се трансформира в първата огромна банка от " Уолстрит ", която разгласи, че приключва активността си в Русия.

" Голдман Сакс " приключва бизнеса си в Русия в сходство с регулаторните и лицензионните условия ", разгласи представител на финансовата институция. " Ние сме фокусирани върху поддръжката на нашите клиенти по целия свят при управлжението или приключването на към този момент съществуващи отговорности на пазара и обезпечаването на благосъстоянието на нашите чиновници. "

" Голдман Сакс " поддържаше наличие в Русия през последните години, само че страната не съставлява значима част от нейния световен банков бизнес. В края на 2021 година общата кредитна експозиция на компанията към Русия беше 650 милиона $, множеството от които бяха обвързани с недържавни контрагенти или кредитополучатели.

Според Ен Пи Ар и други огромни американски банки възнамеряват да изоставен Русия.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР