Уест Хам победи с 1:0 Фулъм като гост в столично

...
Уест Хам победи с 1:0 Фулъм като гост в столично
Коментари Харесай

Играчите на Уест Хам засега спасиха Мойс с първата си победа като гост от август

Уест Хам победи с 1:0 Фулъм като посетител в столично дерби от 30-ия кръг на Премиър лийг, което бе от изключителна значимост за „ чуковете “ и техния управител Дейвид Мойс. Автогол на Харисън Рийд в 23-тата минута донесе първия триумф на Уест Хам като посетител в шампионата от август насам. За „ котиджърс “ това е четвърта поредна загуба в лигата. 

В състава на Фулъм имаше три промени спрямо мача с Борнемут. Вилиан се завърна, откакто изтърпя наказване от два мача. Седрик Соареш и Тосин Адарабийо също започнаха. Дейвид Мойс бе подхванал пет корекции след разгромната загуба от Нюкасъл. Огбона, Цоуфал, Кресуел, Форналс и Ингс стартираха.

Фулъм владееше топката в 78% от времето през първото полувреме и насочи седем удара, въпреки и нито един от тях да не бе прецизен, само че се прибра на отмора с пасив. Попадението падна в 23-тата минута, когато центриране на Боуен се отклони в Рийд и влезе във вратата на Лено – автогол на халфа.

Най-добрата опция Фулъм да изравни бе в 84-тата, когато Перейра се опита да премине около Фабиански, само че стражът се намеси ослепително. В добавеното време Корне пропусна да направи успеха на Фулъм по-изразителна.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР