Уелтън отново засвидетелства огромната си любов към Левски. Нападателят, който

...
Уелтън отново засвидетелства огромната си любов към Левски. Нападателят, който
Коментари Харесай

Уелтън стиска зъби в името на Левски

Уелтън още веднъж засвидетелства голямата си обич към Левски. Нападателят, който е най-хубавият футболист на отбора, още веднъж ще стисне зъби и ще играе за " сините " в тежкото посещение на коравия отбор на Крумовград. Бразилецът има контузия в коляното и кардинално би трябвало да почива, а не да играе, написа " Мач Телеграф ". Уелтън не тренира изобщо в събота поради болките в крайници и се очакваше да не играе в мача. Вчера обаче бразилецът се появи на терена за тренировката и се раздаде оптимално в заниманието, както се случва нормално. Бразилецът оповестил в съблекалнята, че ще превъзмогне болката, с цел да помогне на Левски против новака, който от началото на сезона победи първия и третия от предишния сезон - Лудогорец и ФК ЦСКА 1948.

Добрата вест за " сините " е, че присъединяване на Уелтън в мача не може да утежни контузията му. Той обаче се нуждае от отмора, която най-вероятно ще получи в идващия кръг, когато Левски приема Етър.

В същото време се чака Пламен Андреев и Хосе Кордоба да се завърнат в титулярния състав на " сините ". Двамата пропуснаха мача с Пирин Благоевград в четвъртък, откакто получиха отмора от старши треньора Николай Костов. Те ще заместят Николай Михайлов и Келиан ван дер Каап.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР