Уелс не успя да се класира на световното първенство в

...
Уелс не успя да се класира на световното първенство в
Коментари Харесай

Футболната федерация на Уелс ще инвестира 500 хиляди паунда за подобряване на базата си

Уелс не съумя да се класира на международното състезание в Русия и това накара федерацията по футбол на страната да се събере на незабавна среща. На нея селекционерът на " драконите " Крис Коулман показа отчет за представянето на състава и също по този начин стартира договаряния за нов контракт.

От федерацията са подготвени да влагат 500 хиляди паунда, с цел да подобрят базата, на която се готвят националите. Със сумата ще се изградят нови терени ввъв Вейл ъф Гламорган, мястото където се намира подготвителната база на " драконите ". Според проектите ще се построи още нов фитнес център и специфична постройка за физиотерапия.

Едно от условията на Коулман е да бъдат препоръчани непрекъснати контракти на двама души от неговия екип. В момента шефът на отдела за развиване и разбори Райлънд Морнгас и спортния психолог Йън Мичъл работят на възнаграждения към националния тим без да са чиновници на Футболната асоциация на Уелс (FAW).

Коулман от своя страна ще договаря за нов контракт, само че информациите за условия от негова страна към федерацията са явен знак, че от Уелс желаят да продължат да работят с него. Специалистът е отпред на националния отбор от 2012 година насам и съумя да класира драконите на Евро 2016. Това беше първото присъединяване на Уелс на европейски финали, а страната стигна до полуфинал, където отстъпи с 0:2 на бъдещия първенец Португалия.

Уелс не се е класирал на международно състезание от 1958 година, когато е дебютът на страната. Тогава " драконите " стигат до четвъртфиналите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР