УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Springboks lock Lood de Jager

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Springboks lock Lood de Jager
Коментари Харесай

Сърдечен страх дава на Springboks lock Lood de Jager нов хъс за ръгби

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Springboks lock Lood de Jager приказва необятно обществено за първи път за сърдечното заболяване, което го е предиздвикало да пропусна миналогодишното Световно състезание по ръгби и можеше да е съдбовно, в случай че не беше диагностицирано в точния момент.

De Jager беше диагностициран с перикардит ден преди да бъде разгласен съставът на Южна Африка за Световното състезание през 2023 година Въпреки че беше горчив удар да пропусне второто си Световно състезание - Южна Африка сполучливо отбрани купата си - де Ягер е признателен, че заболяването е открита, когато се случи.

31-годишният нападател изигра своя първи мач след диагностицирането му за Saitama Wild Knights против Mitsubish Dynaboards в Japan League One през януари. Това постави завършек на една сложна рехабилитация, която стартира с предизвестието на де Ягер да не спортува по какъвто и да е метод.

В продължение на месеци де Ягер постепенно трябваше да построи фитнеса си още веднъж до равнището, на което беше, когато той порази заболяването....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР