УЕФА възнамерява да промени трансферните правила, след като редица клубове

...
УЕФА възнамерява да промени трансферните правила, след като редица клубове
Коментари Харесай

УЕФА променя правилата заради Мудрик?

УЕФА има намерение да промени трансферните правила, откакто редица клубове от Премиър лийг разкритикуваха дейностите на Челси, оповестява Daily Mail.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
УЕФА е подготвена да затвори малката врата, която разреши на Челси да разсрочи рекордните си трансферни разноски до осем години. Редица клубове от острова упрекнаха лондонския клуб, че се пробва да заобиколи разпоредбите за финансов феърплей, като употребява обезценка, с цел да разпредели цената на Михаил Мудрик за осем години.
 Директор на Шахтьор (Д) изясни за какво Мудрик отиде в Челси, а не в Арсенал Директор на Шахтьор (Д) изясни за какво Мудрик отиде в Челси, а не в Арсенал
Уставът на ФИФА дефинира оптималната дълготрайност на контракта от пет години, само че се позволяват изключения, които Челси употребява. Промяната на разпоредбите няма да засегне скорошните подписвания на Челси, само че евентуално ще ограничи опцията им за придвижване в идващите трансферни прозорци.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР