УЕФА отложи до 20 април обсъждането на въпроса за допускане

...
УЕФА отложи до 20 април обсъждането на въпроса за допускане
Коментари Харесай

УЕФА отложи решението дали да има публика на Европейското първенство

УЕФА отсрочи до 20 април разискването на въпроса за допускане на почитатели на стадионите на европейското състезание по футбол. Това заяви президентът на европейската централа Александър Чеферин в изявление за " Daily Record ". По-рано УЕФА разгласи, че ще вземе решение за допускането на аудитория на 7 април. В същото време, организацията се надяваше, че на мачовете от Европейското състезание позволената претовареност на стадионите ще бъде най-малко 50% от общия потенциал.

" Определихме краен период до 20 април за окончателното решение за феновете на европейското състезание. Идеалният сюжет е провеждането на шампионата на първичните 12 стадиона, само че в случай че това не е допустимо, тогава шампионатът ще се организира в 10 или 11 страни, в случай че има един или повече градове, които не могат да покрият нужните условия ", сподели Чеферин.

Евро 2020 трябваше да се организира от 12 юни до 12 юли предходната година, само че поради пандемията беше отсрочен с година и в този момент ще се състои от 11 юни до 11 юли в 12 европейски града - Санкт Петербург, Лондон, Мюнхен, Баку, Рим, Букурещ, Дъблин, Копенхаген, Билбао, Глазгоу, Будапеща и Амстердам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР