УЕФА обяви със задоволство, че стадионите в осем от 12-те

...
УЕФА обяви със задоволство, че стадионите в осем от 12-те
Коментари Харесай

УЕФА обяви сигурните домакини на Евро 2020 и колко публика щ...

УЕФА разгласи със удовлетворение, че стадионите в осем от 12-те града, които би трябвало да домакинстват мачове от Евро 2020, ще одобряват аудитория. Асоциациите във всички страни, избрани за домакини, имаха период до 7 април да отговорят дали ще могат да обезпечат безвреден достъп на почитатели до стадионите и при какъв потенциал може вероятно да стане това в изискванията на пандемия. Взети са редица фактори като темпа на имунизация, проектите за облекчение на ограниченията през юни и юли и плануваното закъснение на разпространяването на ковид поради по-топлия сезон.

Осемте града, които са удостоверили, че могат да одобряват фенове сред 25% и 100% от потенциала на стадионите, са следните:

- Санкт Петербург: 50% с опция за увеличение;

- Будапеща: 100% при съблюдаване на строги ограничения при влизане на стадиона;

- Баку: 50%, като чужденците би трябвало да показват негативни проби на влизане в Азербайджан;

- Амстердам, Букурещ, Копенхаген и Глазгоу: сред 25% и 33% с опция за увеличение;

- Лондон: най-малко 25% от потенциала на " Уембли " за мачовете от груповата фаза и още по-голям потенциал за полуфиналите и финала;

Останалите четири града - Мюнхен, Рим, Билбао и Дъблин, получават продължен период до 19 април, с цел да разгласят своите проекти. На тази дата ще бъде оповестено дали на стадионите в тези четири града ще има мачове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР