Уебсайт, базиран в Нидерландия, който предлагал епруветки с течност, за

...
Уебсайт, базиран в Нидерландия, който предлагал епруветки с течност, за
Коментари Харесай

Мъж, продавал комплекти за заразяване с Covid-19, бе арестуван в Нидерландия

Уебсайт, основан в Нидерландия, който предложил епруветки с течност, с цел да се болестите с " най-новите разновидности и разновидности " на ковид, беше затворен, а притежателят му задържан.

„ Искате ли сами да определите по кое време да се болестите с ковид? “ С тази реклама били предлагани комплектите на цена от 33,50 евро, оповестява холандското издание De Telegraaf. Една година след началото на незаконната продажба в интернет на подправени ваксини, на съперниците на ограниченията против ковид не им липсва въображение и непрестанно се приспособяват към рестриктивните мерки, въведени от държавното управление, написа вестникът.
Южноафриканският президент е инфектиран с ковид
69-годишният южноафрикански президент Рамафоса се е разболял от COVID-19 и е в самоналожена изолираност, като краткотрайно е предал пълномощия...

Комплектът съдържал всичко належащо за заразяване с вируса, както и тест, с цел да се уверят клиентите, че имат позитивен резултат. Съответно след преболедуването те можели да получат и документ. Според уеб страницата изпратеният вирус „ не е по-стар от три месеца “, тъй че клиентите можели да са сигурни, че в него са включени и най-новите разновидности и разновидности.

Срещу притежателя на уеб страницата е почнало следствие.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР