Уеб Медия Груп АД, която управлява онлайн изданията news.bg, money.bg,

...
Уеб Медия Груп АД, която управлява онлайн изданията news.bg, money.bg,
Коментари Харесай

Уеб Медия Груп АД започва продажбата на програматик аудио реклама

" Уеб Медия Груп " АД, която ръководи онлайн изданията news.bg, money.bg, lifestyle.bg, topsport.bg и други, стартира продажбата на програматик аудио реклама посредством платформата си за подкасти, както и на онлайн излъчването на.

С това компанията се трансформира в един от първите издатели на българския медиен пазар, който вкарва новаторския метод за рекламиране през аудио наличие.

Аудио рекламата в интернет сама по себе си не е оригиналност, само че автоматизираните продажби посредством програматик аукциони и програматик покупко-продажби стана известна едвам през последните години с по-широката известност на подкастите.

Рекламодателите имат опция да излъват реклами преди изданията на подкастите " Пари през вековете " и " Лични финанси " на Money.bg, както и посредством останалите подкасти, които са налични в платформата iCast.

Money.bg Лични финанси е подкаст, в който потвърдени специалисти стават персонални консултанти на публиката по тематики, свързани с разнообразни потребителски решения.

Пари през вековете е единственият подкаст на български за стопанска история, разказана по наличен и занимателен метод. 

Радио " Антена " се излъчва на 91.0 Mhz в гр. София, както и онлайн, като фокусът му е музикално наличие обвързвано с кино музика. Онлайн излъчването на радио " Антена " е налично в цяла България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР