Ударни разпродажби на дрехи в магазините в курортите. Оказва се,

...
Ударни разпродажби на дрехи в магазините в курортите. Оказва се,
Коментари Харесай

Ударни разпродажби на дрехи в магазините в курортите

Ударни разпродажби на облекла в магазините в курортите. Оказва се, че там облеклата са доста по-евтини в сравнение с в огромните градове.

Клиентите грабят детски облекла по 5 лв. парчето и пълнят дрешника на ученика единствено за 20 лева. Затова и към този момент нямаме от всички размери, описаха търговци.
Цените потеглят от 5 лева за памучни тениски.
За 15 лева, понижени от 40 лева, могат да се намерят спортни долнища. За 20 лева може да се купи суитшърт с качулка или пуловер.

Най-скъпи са летните шапки с периферии, които не престават да костват 25 лева, колкото бяха в топсезона през юли и август.
Промоции има в Созопол, Поморие, Обзор
и други курортни градчета. Намаления на есенни облекла има освен в морските, а и в планинските ни и спа курорти. С отстъпка до 30% може да напазарувате във Велинград или Сандански.

Повечето магазини работят със същото работно време, с каквото са били и по време на туристическия сезон. По-рано в сравнение с през лятото затварят някои бакалии и аптеки и вместо до среднощ са единствено до 19 – 20 ч.

Много от магазините в курортите продължиха да работят през целия септември поради многото туристи. Става дума обаче единствено за обекти, които са на локалните, тъй като
най-малко 50% от магазините в множеството курорти
се наемат единствено за сезона от търговци от други градове.

В Созопол да вземем за пример има доста магазинери от Сливен и Ямбол, които заплащат наем единствено за юли и август и продават с изключение на облекла и сувенири, разнообразни плажни такъми, бански и чехли. В началото на септември затварят и се връщат идващото лято, написа „ Телеграф “.

Сезонно работят освен магазините за сувенири, облекла и обувки, а и някои аптеки, които от октомври до юни са затворени в курортите по морето. В момента локалните, които имат магазини, са заредили есенни и зимни сбирки облекла и ги продават на промоционални цени. Затова и ползата от късните туристи към тях е огромен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР