Удари и викове между група мъже, сред които и лидерът

...
Удари и викове между група мъже, сред които и лидерът
Коментари Харесай

Волен Сидеров нападна чужденец в центъра на София

Удари и крясъци сред група мъже, измежду които и водачът на „ Атака “ Волен Сидеров, се виждат на клип оповестен в обществените мрежи.

„ Работя до 8 ч. вечер, с цел да може като изляза на улицата в центъра на София да виждам това. Да, Волен Сидеров е „ бияча “.Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще опише, че в България е доста хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти “, гласи текст в профила си във Facebook на Недко Кръстев, който разгласява и късия видеоклип от юмручната битка. 

Припомняме, че това не е първият случай на експанзия от страна на водача на „ Атака “. Преди години Сидеров и  екипа му нахлуха в постройката на НАТФИЗ на ул. „ Раковска “, с цел да търсят сметка на човек, който го бил блъснал.

Друга негова акция бе и инспекцията на по този начин  наречените клекшопове в центъра на София, тъй като съгласно Волен Сидеров  там се продавали опиати.

Скандал с водача на „ Атака “ и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на „ Референдум “ по националната телевизия Добрина Чешмеджиева да прекъсне краткотрайно предаването поради отхвърли на Сидеров да напусне студиото.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР