Ударената словашка туристка в Несебър ще заведе дело за срещу

...
Ударената словашка туристка в Несебър ще заведе дело за срещу
Коментари Харесай

Едита - жертвата на нафукания бияч на слепи в Несебър, направи кошмарна изповед

Ударената словашка туристка в Несебър ще заведе дело за против агресора поради пострадванията и провалената си отмора. Тя е с непрекъснато главоболие.


Едита Худакова

„ Това тук е доста рисково място, всеки знае, че може да има последици и се опасявам да няма, опасявам се ", признава Едита Худакова. Травмите на 57-годишната жена са огромни, макар че е останала половината нощ в поликлиниката и продължава да взема медикаменти.

Разгледала е профила на бияча Тодор в обществените мрежи и недоумява по какъв начин е допустимо: „ Имам наследник малко по-голям от него, само че моят наследник е учтив, почита всички, изключително с по-възрастните е невероятно да се държи така”.

След 8 часа разпити в полицейското ръководство, тя се радва, че агресорът ще получи наказване. Благодарна е на индивида, дал видео фрагментите от нападението.

Едита има другари в България и знае, че не всички са като агресора Тодор. Все отново би се върнала още веднъж у нас на отмора.



БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден пък стана ясно името на различен от пострадалите. Той се оказа прочут словашки артист.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник, фотография и видео: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР