Ударът с нокаут беше на Нюкасъл - местното съперничество беше

...
Ударът с нокаут беше на Нюкасъл - местното съперничество беше
Коментари Харесай

Забрана за алкохол, подигравателни банери и саудитски скандирания - Вътрешна враждебност в дербито на FA Cup на Wear-Tyne

Ударът с нокаут беше на Нюкасъл - локалното съревнование беше възобновено с съвсем цялостна доминация. Отборът на Еди Хау завоюва първото си дерби от 13 години насам - покори свирепата домакинска аудитория, преодолявайки плашещи, неприятни викания и транспаранти и игра на буйна конкуренция.

При 3-0, след дузпа на Александър Исак, имаше беше интерпретация на: Sunderland 'Til I Die, ” от почитателите на Mackem. Съвсем вярно също. Неподчинение в провалянето. Промоцията към момента следва.

Можем ли да имаме повече от тези интензивни срещи, апелирам? С цялото непоносимо напрежение, заяждане и безсърдечен комизъм на почитателите. Играчът се кара, бори се с празнуване и огромни, повдигащи морала, вдъхновяващи сезона голове.

Хората на Хау свършиха фантастична работа със противниците си, като ги задушиха през второто полувреме, Исак означи два гола и честваха с отборна фотография на терена пред делириозния посетител.

В 8.30 сутринта масите на Geordie се събраха за първото си пътува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР