Учителката от детска градина Мечо Пух - Йорданка Колева ще

...
Учителката от детска градина Мечо Пух - Йорданка Колева ще
Коментари Харесай

Общината в Стара Загора маха учителката, пребила 7-годишно момче в градина "Мечо Пух"

Учителката от детска градина " Мечо Пух " - Йорданка Колева ще бъде освободена по гледище на община Стара Загора. Заповедта й за освобождение е с дата 14 септември.

Решението е взето след показани писмени пояснения както от нея, по този начин и от други чиновници в детското заведение.

На 7 септември вечерта Петя Николова разгласява в обществената мрежа фотоси на 7-годишното й дете, на които се виждат следи от принуждение. Под поста си тя написа, че Златин е удрян от учителка. Майката разгласява и фотоси, на които ясно виждат следи от принуждение върху лицето на 7-годишното момче. Детето е разказало, че е бито от госпожата в групата, защото не е слушало до момента в който са били на двора. Екипи на Община Стара Загора посетиха детската градина, с цел да ревизират случая.

Майката описа, че момченцето е затворено в стая и е удряно е по цялото тяло. Директорът на детската градина Мариана Кутина отхвърли над детето да е осъществявано принуждение: " Учителката описа, че детето е показало оригиналничене. Започнало е да бяга в двора на детската градина, тя е направила опит да извика детето - то не се е отзовало. Все отново благодарение на помощник-възпитателката децата са събрани и са прибрани в детската градина. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР