Учителка по специално образование е обвинена, след като се твърди,

...
Учителка по специално образование е обвинена, след като се твърди,
Коментари Харесай

26-годишна учителка е обвинена, след като е „правила секс с гимназистка“, докато подава оставка

Учителка по особено обучение е упрекната, откакто се твърди, че е правила секс с гимназистка – защото родителите настояват, че учебното заведение е било предизвестено за обвиняванията за месеци.

26-годишната Кара Лий беше упрекната в три обвинявания за полово посягане от първа степен и принос към престъпността на малолетно лице, откакто полицията твърди, че е разкрила доказателства, че тя е взела участие в „ неуместно физическо допиране и полов контакт “ с възпитаник в гимназията Cross County в Cherry Valley.

Училищният регион се свърза с горещата линия за малтретиране на деца в Арканзас, с цел да опише детайлности за обвиняванията, само че родителите споделиха, че знаят за връзката от месеци. Длъжностни лица считат, че случаите са се случили през ноември и декември 2023 година „ Чух, че си пречат един на различен от известно време и че учениците са знаели за това и са споделили на учебното заведение, само че те не са подхванали никакви дейности “, един сподели локален гражданин, поискал да остане неизвестен.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР