Учителка от американския щат Флорида беше арестувана, защото е изпращала

...
Учителка от американския щат Флорида беше арестувана, защото е изпращала
Коментари Харесай

Учителка изпращала голи снимки на ученик

Учителка от американския щат Флорида беше задържана, тъй като е изпращала свои голи фотоси на 15-годишен възпитаник, заяви „ Фокс нюз “. 27-годишната преподавателка Робин Дънлап е направила признания.

Полицията разгласи, че двамата са си разменяли известия и фотоси в интернет. Учителката е траяла връзката, макар че е схванала, че насреща стои малолетен. Дънлап твърди, че младежът се е представял за 19-годишен, само че в хода на следствието стана ясно, че лъжата е лъснала нескрито. Въпреки това учителката е траяла да изпраща свои голи фотоси.

Разследващите показаха, че учителката сама се е предала в полицията, само че все пак е траяла да си написа с момчето, само че през друго приложение. Тя разкрила, че ученикът я разбирал и по тази причина й е било прелестно да си написа с него. Преподавателката е омъжена.

„ Няма безусловно никакво опрощение за дейностите на дамата, изключително като се има поради, че е учителка в гимназия. Няма опрощение тя да продължи да си написа с него, когато знае действителната му възраст. Момчето е на нежна и уязвима възраст и тя се е възползвала от това “, съобщи служителят на реда, който води следствието по случая.

Американските служби разкриха още, че е бил употребен „ извънредно пошъл и полов език “ в връзката сред двамата. Това е следващият сходен случай в Щатите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР