Учителка от американския щат Джорджия сподели във Facebook профила си

...
Учителка от американския щат Джорджия сподели във Facebook профила си
Коментари Харесай

Показаха хитър трик за по-удобно и лесно носене на маска

Учителка от американския щат Джорджия показа във Фейсбук профила си трик, който улеснява доста носенето на защитна маска. Трикът за по-голямо улеснение се трансформира в същински шлагер в интернет, написа profit.bg.

Анджи Мадън изяснява във видеото, че до момента в който поръчвала образователните си принадлежности от Amazon, попаднала на талантлив артикул - скоба за лице. Учителката демонстрира по какъв начин тя облекчава носенето на защитна маска, сложена под нея. Видеото е гледано над 14 милиона пъти, споделен е над 300 000 пъти и сега има повече от 31 000 лайкове.



„ На всички мои другари учители поръчах най-страхотното нещо от Amazon. Слагате го на лицето си, поставяте маската и по този начин освен ви чуват добре, само че и тя не залепва и не ви нервира ", споделя Мадън. " Носих я през целия ден. Нямах никакви проблеми. Изглежда в действителност необичайно, само че е необикновено, " добавя тя, представена от T+L. Под обявата ѝ изобилстват мнения с благодарности и похвали. Както споделя Мадън обаче, аксесоарът не е единствено за учители.

" Една от другите аргументи, заради които го купих, е, че брачният партньор ми работи в цех и може да стане доста шумно, тъй че с цел да може да приказва с хора, той би трябвало да смъкна маската си. Притеснявам се за него, защото е диабетик и е от хората във висок риск. Надявам се, че този артикул ще оказва помощ на всички хора. "

Единственото предизвестие, с което върви скобата: да се уверите, че маската и скобата прилягат компактно върху лицето ви. На пазара се оферират няколко разнообразни типове сходни скоби. Една от тях е особено създадена, с цел да направи маските по-удобни за децата. Тя е проектирана да стои на по-малко лице. Друга скоба за лице се предлага с комфортна поставка за нос и ергономична форма, която, съгласно компанията, може да усили удобството през целия ден. Трети тип скоба е направена със силиций, което улеснява заемането на разнообразни форми. Предлага се в разнообразни размери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР