Учителка и шестима ученици са били ранени при нападение тази

...
Учителка и шестима ученици са били ранени при нападение тази
Коментари Харесай

Учителка и ученици ранени при атака с нож и брадва в училище в Русия

Учителка и шестима възпитаници са били ранени при нахлуване тази заран в учебно заведение в далекоизточната сибирска съветска република Бурятия, оповестяват съветските медии.

Руснаците към момента са в потрес от багра с ножове в град Перм на 15 януари, при който 14 възпитаници и една учителка бяха ранени.

Първоначалните информации означават, че възпитаник, въоръжен с нож и секира , е пристигнал в учебното заведение в град Улан Уде тази заран, нападнал е 41-годишна учителка, а по-късно е ранил петима възпитаници от седми клас. Две девойки са в тежко положение.

 15 ранени при нахлуване с нож в учебно заведение в Русия
15 ранени при нахлуване с нож в учебно заведение в Русия

Има тежко ранени в региона на врата

След това ученикът се самозапалил, употребявайки коктейл Молотов , като най-вероятно ставало въпрос за опит за самоубийство . Нападателят и четирите му жертви са били откарани в болница.

Полицейски източници са показали пред " Интерфакс ", че нападателят, който е в девети клас, може да е имал съизвършител, който е избягал .

От пресслужбата на република Бурятия обявиха, че до трима души са нападнали учебното заведение , като първо са хвърлили коктейли Молотов в класната стая, а по-късно са ранявали жертвите, до момента в който са се опитвали да избягат на открито.

Учебните часове са били анулирани, а управляващите проверяват нападението.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР