Учители и директори на училища и детски градини от София

...
Учители и директори на училища и детски градини от София
Коментари Харесай

ГЕРБ: Учители и директори са привиквани в полицията да обясняват дали са агитирали за партия



Учители и шефове на учебни заведения и детски градини от София област са привиквани в полицията да дават пояснения дали са пропагандирали да се гласоподава за избрана партия. За това алармираха в Народното събрание депутати от ГЕРБ. Николина Ангелкова, която е и софийски регионален координатор на партията, заяви, че са привикани 25 педагози от Самоков, Ихтиман и Костинброд по документално предписание от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи до районните полицейски ръководства:

" Хората са обезпокоени, опасяват се. За първи път са подлагани на такава тежка принуда. За мен персонално е необяснимо за какво не престават тези репресивни дейности от страна на служебния министър Бойко Рашков. Изборите свършиха ".

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че ще изискат чуване на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за тези случаи: 

" Не знам кой от вас би си показал по какъв начин директорка на детска градина провежда пазаруване на гласове. Това може да се роди в главата единствено на човек като Бойко Рашков, който се държи като социалистически полицай. Каквато и да е връзката им с ГЕРБ, тези хора нито са нарушители, нито са обвинени в закононарушение ".

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР