Училище в Кърджали не отвори днес вратите си за най-малките

...
Училище в Кърджали не отвори днес вратите си за най-малките
Коментари Харесай

Прецедент: Училище в Кърджали не отвори днес за учениците от 1-4 клас

Училище в Кърджали не отвори през днешния ден вратите си за най-малките възпитаници от 1-4 клас. Това вбеси родителите, които бяха известени за решението безусловно в последните часове на 2020 година

На 31 декември в 17.18 ч. управлението на СУ "Йордан Йовков " разгласява във фейсбук страницата си информация, че учебното заведение няма да отвори порти поради аварирала отоплителна система. Нещо повече децата не могат да влязат в класните стаи до края на януари.

"Уважаеми родители и възпитаници, Ръководството на СУ „ Йордан Йовков “, гр. Кърджали Ви осведоми, че заради основаната изключителна обстановка – аварирала отоплителна система, която е в развой на реконструиране, образованието на учениците от начален стадий за интервала 04.01.2021 – 31.01.2021 година ще се организира от разстояние в електронна среда на съображение Заповед № РД09-3624/31.12.20 година на Министъра на образованието и науката ", уведомиха от школото.

Това е казус, като родителите са безапелационни, че това е безумно. Те упорстват управлението на СУ "Й. Йовков " да откри бързо друго решение за казуса, който, по думите им, е от години. Родителите недоумяват и по какъв начин от учебното заведение в последния ден на 2020 година преценят, че казусът е дотолкоз сериозен, че да се стигне до това решение.

В Кърджали беше проведена и подписка. Настоява се за различно решение, което да не слага родителите в невъзможност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР