Училищата от Хасково, които участват в кампанията ЕКОШАМПИОНИ, ще бъдат

...
Училищата от Хасково, които участват в кампанията ЕКОШАМПИОНИ, ще бъдат
Коментари Харесай

„Екошампиони“ днес в Хасково 

Училищата от Хасково, които вземат участие в акцията ЕКОШАМПИОНИ, ще бъдат посетени през днешния ден от екип на ЕКОПАК и общината, с цел да бъдат претеглени събраните от децата пластмасови бутилки и алуминиеви кенчета, оповестяват от общината.

От 9 до 10 часа екипите ще са в ОУ „ Шандор Петьофи “ и СУ „ Св. Паисий Хилендарски “, от 10 до 11 часа - в ПГДС „ Цар Иван Асен II “ и ПГЛП „ Райна Княгиня “, от 11 до 12 часа в ЕГ „ Проф. доктор Асен Златаров “ и ОУ „ Христо Ботев “-с. Войводово, а от 12 до 13 часа в СУ „ Стефан Караджа “.

Всички деца-екошампиони, взели участие в акцията, са поканени да вземат участие или оказват помощ при претегляне на събраните пластмасови боклуци. те ще бъдат натоварени в профилиран камион и извозени, с цел да бъдат рециклирани и превърнати в нови артикули, разясняват от хасковската община.

Крайното класиране на ЕКОШАМПИОНИ ще бъде оповестено до 21 ноември. Резултатът на всяко учебно заведение ще бъде изчислен на база на формулата, разказана в изискванията, допълват от общината в Хасково.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР