Учениците в са изправени пред бедствие“, особено в селските райони,

...
Учениците в са изправени пред бедствие“, особено в селските райони,
Коментари Харесай

Експерти препоръчват училищата в Индия да отворят отново

Учениците в са изправени пред „ злополучие “, изключително в селските региони, в случай че учебните заведения не отворят още веднъж порти. Това считат здравни специалисти, представени от БГНЕС.

Според тях, изгодите от това надвишават рисковете и се надяват, че опасенията от нова вълна от огнища няма да бъдат толкоз опустошителни, колкото тези през април, довели до заразяването на толкоз доста хора. Освен това не трябва да се подценяват и равнищата на имунизация в страната, написа „ Гардиън ”.
 Индия имунизира 10 милиона души за ден Индия имунизира 10 милиона души за ден
Индия направи повече от 10 милиона имунизации против Covid-19 за един ден за първи път. Това оповестиха управляващите, до момента в който южноазиатският ги...

В оповестен през днешния ден отчет индийски учени предизвестяват за „ надвиснало злополучие “ и подлагат на критика политиката учебните заведения да останат затворени. „ Скоро откакто при започване на 2020 година настъпи рецесията с Covid-19, всички учебни заведения бяха затворени, без ръководещите да се замислят, и множеството от тях към момента са затворени “, се споделя в отчета.

Indian Express оповестява, че изследването е правено единствено в селските региони, които имат постоянен достъп до онлайн образование. Повече от една трета от учениците въобще не учат. Много малко домове имат достъп до смарт телефони, а тези, в които има такива, се употребяват от работещите възрастни.

Индийската асоциация за превантивна и обществена медицина също прикани всички учебни заведения да бъдат отворени още веднъж, като съобщи, че е погрешно да се дава приоритет единствено на по-големите деца. Според специалистите, децата в началното учебно заведение са по-малко склонни да развият признаци и че доста деца в Индия към този момент са били инфектирани, което понижава риска от разпространяване на вируса.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР