Учениците от гимназията в Бруклин бяха принудени да учат дистанционно

...
Учениците от гимназията в Бруклин бяха принудени да учат дистанционно
Коментари Харесай

Учениците от Ню Йорк са отдалечени, тъй като мигрантите са принудени да напуснат гимназиалния салон, използван като подслон

Учениците от гимназията в Бруклин бяха принудени да учат отдалечено в сряда – защото близо 2000 мигранти, употребяващи фитнеса си като леговище против стихия, бяха върнати с рейс назад в близкия палатков град.

Притесненията, че проливни дъждове и мощни ветрове ще срутят солидна палатка на мигранти във Floyd Bennett Field, доведоха до преместването във вторник вечерта - макар че мигрантите към този момент бяха изведени от гимназията Джеймс Медисън в 4:30 сутринта в сряда сутринта.

Въпреки ранното им овакантяване, което източник разказа пред The ​​Post като „ полуда “, учебното заведение остана отдалечено в сряда по искане на шефа, сподели кметството.

Огромният брой служащи, нужни за безпроблемното превозване на 1900-те търсещи леговище, накараха безредната сцена да се почувства „ като концерт “, добави източникът.

Снимки, споделени в платформата на обществените медии X от кмета Ерик Адамс, наподобява демонстрират фамилии на мигранти, в това число деца, които спят на пода...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР