Ученици в благоевградско училище се оплакват от сексуални намеци и

...
Ученици в благоевградско училище се оплакват от сексуални намеци и
Коментари Харесай

12 жалби срещу палав даскал в Благоевград! Искал си от ученички по брутален начин

Ученици в благоевградско учебно заведение се оплакват от полови подмятания и непристойно държание от страна на  техен преподавател. Преподавателят е уволнен, само че апелира решението на шефа.

Случаят е от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия. Пред БТВ родители споделиха, че учителят е употребявал нецензурни думи по време на онлайн часовете.

" Не съм съгласна да изучавам някъде, където има преподавател със задни мисли за децата и като цяло за ученичките. Не и е удобно “, описа една от ученичките. Друга сподели персонални чатове с въпросния учител, като съгласно нея той ѝ е написал, че желае да вървят дружно на кафе. Обясни, че от година и половина ѝ прави похвали. 

Класният началник разяснява, че всички деца всеобщо почнали да отсъстват от часа по физическо образование. На въпрос за какво отхвърлят, децата ѝ дали отговор, че е поради непристойното държание на учителя. 

" Тогава те разкриха неговото държание, за ухажванията. Това ме възмути и отврати, не мога да позволи, че преподавател, който би трябвало да дава образец и да възпитава “, добави тя и посочи, че имала информация, че въпросният учител продавал цигари на по-ниски цени на учениците. 

По думите ѝ има 12 тъжби към въпросния преподавател, като всяко едно от децата е цитирало думите на преподавателя към него. Уволненият преподавател отхвърля обвиняванията и съгласно него това е плод от страна на учителите към него, които са настроили децата против него.  

Прокуратурата не е образувала досъдебно произвеждане по случая, следва решението на съда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР