Ученици пишат на кмета на Варна Благомир Коцев в социалните

...
Ученици пишат на кмета на Варна Благомир Коцев в социалните
Коментари Харесай

Варненски ученици пишат на кмета за ваканция, но имало „директор по грип”

Ученици пишат на кмета на Варна Благомир Коцев в обществените мрежи с молба да бъде оповестена грипна почивка, заяви той. Решението за това обаче се взема от РЗИ, а сега заболеваемостта е под 30 %, показва Коцев.

„ Много ме радват вашите мемета и полемики без правописни неточности в обществените мрежи, с които желаете от мен грипна почивка. Обаче, на деятелите в Тик ток желая да оповестя, че оповестяването на грипна почивка зависи от шефа на РЗИ-Варна. Кметът си е кмет, само че има шеф по грип.

Имаме следните обстоятелства – заболеваемостта сега е огромна, само че по-малка от 30 %, каквото е минималното условие за прекъсването ви от учебно заведение. Уверявам ви, че в случай че въпреки всичко проф. доктор Паунов ме посъветва, аз незабавно ще ви пусна в грипна почивка. Но даже и по време на нея ще би трябвало да пишете диктовки, да решавате задания, да съчинявате есета и да се упражнявате на музикалните си принадлежности.

Моля, който ми написа, да не позволява правописни неточности и да показва разумни и съществени причини. Чета всичко, да знаете ”, написа Благомир Коцев в обществените мрежи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР